Lattiat ja laatat

Lattiat

Valikoimistamme löydät laajat valikoimat käytännöllisiä ja kestäviä lattioita kaikenlaisiin tarpeisiin. Lattia on kodin suurin sisustuspinta, johon kannattaa panostaa. Nykyaikaiset materiaalit ovat helposti asennettavissa vaikka itse. Asiantuntijamme pitää myös mielellään pikaoppitunnin aiheesta tai järjestää halutessasi asentajan kohteeseesi.

Vinyyliä, korkkia, laminaattia parkettia… Päädyitpä mihin tahansa, tarjoamme aina parhaan vaihtoehdon kaikissa laatu- ja hintaluokissa.

       

Keraamiset laatat

Persoonallisia koteja Värisilmän keraamisilla laatoilla. Tämän hetken laatoissa näkyvät niin luonnollisuus kuin maanläheisyyttä korostavat trendit, kuten myös iloinen ja energinen värikkyyskin.

3D-suunnittelumme mahdollistaa uuden kylpyhuoneesi esittelyn! Mallien kirjo ja erilaiset tekniset ominaisuudet saattaa aiheuttaa päänvaivaa valitessasi oikeita materiaaleja.

Suunnitteluohjelmamme on kehitetty työkaluksi yleissuunnitteluun sekä värien ja materiaalien valintaan. Mittojen, pohjapiirroksen ja valittujen materiaalien perusteella tuotamme 3D-kuvan, jonka avulla on helppo vertailla värien ja materiaalien vaikutusta tilaan. Suunnitteluohjelman avulla valinta on entistä helpompaa ja varmempaa.

 

Suosittele meitä