Sisustaminen alkaa Värisilmästä!

Palvelut

Tunnetilan asiakas saa enemmän. 

Sisustuspalvelumme asiakkaana saat henkilökohtaisen sisustusneuvojan koko sisustusprojektin ajaksi. Hän auttaa toteuttamaan ideasi ja haaveesi valitsemalla kustannusarvion huomioiden parhaat, tarpeeseesi sopivimmat ja toimivimmat sisustustuotteet. Saat sisustusprojektin eri vaiheille aikataulutuksen sekä materiaalien oikea-aikaisen toimituksen.

Varaa aika Tunnetila-sisustuspalveluun

Kaipaako kotisi uutta ilmettä? Varaa nyt helposti aika suunnittelijalle uudesta varausjärjestelmästämme!

Asennus

Minkä myymme, sille myös järjestämme asennuksen! Jos tarvitset ammattilaisen apua remontin toteuttamiseen, älä epäröi ottaa yhteyttä. Orimattilan Tapetti ja Väri Oy:llä on laaja verkosto sopimusasentajia, joiden avulla remonttisi valmistuu nopeasti ja laadukkaasti. Kysy asentajia myymälästämme tai s-postilla: varisilma@otv.fi

Kuljetus

Raskaammat tarvikkeet tai esim. pitkät mattorullat tarvitsevat asianmukaisen kuljetuksen. On tärkeää saada tarvikkeet työmaalle ehjänä ja kuivana sekä oikeaan aikaan. Kuljetuskalustomme liikkuu päivittäin Päijät-Hämeen alueella ja tuomme tuotteet nopeasti ja edullisesti sovittuun paikkaan.

Maalitohtori

Erityiskoulutuksen saanut maalitohtori analysoi vanhan maalipinnan ja antaa maalaussuosituksen uudelleenkäsittelyä varten.

Soita suoraan maalitohtoreillemme:

Aimo Lappalainen
Puh. 0400 464905

Pentti Karstila
Puh. 045 1189472.

Lisätietoja: Värisilmän maalitohtori

Sävylä

Sävylä on ulkomaalien värisuunniteluun erikoistunut palvelu. Lue lisää: värisilmä.fi/sävylä

Suosittele meitä

Facebook Twitter 2Jaa